De eerste POI wandeling

Op 3 maart hadden we als vereniging onze eerste POI-wandeling gepland. Wat was het spannend: komt iedereen? Hoe vinden de dames het? Kan iedereen het vinden? Waaien we niet weg?

Als vereniging zijn we al een tijdje op zoek naar een laagdrempelige manier om met andere dames/meiden in contact te komen. Een aantal jaar geleden zijn we begonnen nav een POI dag die georganiseerd werd door het Erasmus MC in Rotterdam. Een leerzame maar ook pittige dag waar de focus vooral op informatie lag. Wij wilden meer lotgenoten contact en met elkaar tips en trics uitwisselen. En zo zijn de contactmiddag in Amersfoort en de wandeling in het leven geroepen.

Vanuit heel Nederland mochten we die zondag dames welkom heten in Rotterdam. Voor iedereen was het aan het begin wat onwennig omdat je niemand kent, maar door een combinatie van koffie en een half woord, was de sfeer al snel ontspannen. Na die kop koffie hebben we een stevige wandeling rondom de Kralingse plas gemaakt en sloten we af met een wijntje en een bitterbal (of twee).

Van de aanwezige dames hoorden we terug dat ze het als prettig hebben ervaren. Vooral het lotgenoten contact was belangrijk voor ze. De herkenning van: “ohw dat heb jij ook” is daarbij erg fijn.

Een volgende wandeling (in het midden van het land) wordt gepland, dus binnenkort meer daarover. Hopelijk tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.