Lid worden

Als je lid wilt worden van de Poi-Pof Vereniging, kan je via het contactformulier ons een email sturen. Er zijn twee opties:

1. Gratis member: je bent member en ontvangt onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over POI en onze activiteiten van de vereniging.

2. Betaald member: voor 15 euro per jaar krijg je naast de nieuwsbrief ook korting op de jaarlijkse informatiedag die wij organiseren. Als lid van de vereniging ben je ook welkom op onze jaarlijkse ledenvergadering. Je mag mee stemmen over onze aanpak en agenda punten.

Ga naar ons contactformulier en geef je gegevens door!

Persoonsgegevens wijzigen

Ben je al lid en is je adres gewijzigd of staan je persoonsgegevens verkeerd geregistreerd, stuur ons dan ook even een mailtje via het contactformulier.

Help met tijd

Zet je talenten in voor andere vrouwen met Poi! We zoeken altijd enthousiaste vrijwilligers die ons een warm hart toe dragen.

Ben jij een geweldige designer, een kei met woorden, een spraakwaterval, de beste observeerder of een enorm enthousiaste dame met POI? Neem  dan contact met ons op.

Help met geld

Weinig mensen weten hoe het echt is om vervroegd in de overgang te zijn en door onze vereniging willen we dit veranderen! Hiervoor hebben we financiële middelen nodig om bijvoorbeeld deze website te onderhouden, flyers te drukken voor verspreiding bij huisartsenpraktijken en ziekenhuizen en het houden van informatiedagen en andere evenementen.

Wil je een gift doen aan onze vereniging? Gebruik dan ons IBAN rekeningnummer: NL7 8INGB0007 9417 52 tav Poi-Pof Patientenvereniging.

Wij staan ingeschreven bij de KVK onder nummer 67296122 te Utrecht.